Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Haak groep

Haak groupHook groep is een meest voorkomende strooier in kraan. Volgens de vorm van de haak is verdeeld in singleanddouble hookhook; volgens de productiemethode voor het smeden van de haak en laminat

Productdetails

Haak groep

Haak groep is een meest voorkomende strooier in kraan. Volgens de vorm van de haak is verdeeld in singleanddouble hookhook; volgens de methode van de productie voor het smeden van de haak en gelaagd haak.

Enkele haak heeft de voordelen van eenvoudige vervaardiging, handig, maar de kracht is niet goed, meestal gebruikt in gewicht lager is dan 80 ton van de werkplek; gewicht wordt vaak gebruikt door de symmetrie van de haak. Gelaagd haak die is samengesteld uit een pluraliteit van snijden vormen stalen plaat geklonken gezamenlijke en afzonderlijke plaat barsten wanneer de haak geen schade toebrengen zal, veiligheid is beter, maar de grotere zelf, vooral in de hoge belasting of de opheffing van de kraan van gesmolten staal pollepel gebruikt. Hookoften effect in het proces van exploitatie, moet worden gebruikt bij de vervaardiging van hoge kwaliteit koolstofstaal heeft goede taaiheid.


Hot Tags: Haak groep leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte
Verwante producten