Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Dubbele ligger portaalkraan met haak

Dubbele ligger portaalkraan met haak 1). Dubbele ligger gantry kranen met haak zijn beschikbare service, zoals laden, lossen, tillen en de overdracht van werkzaamheden buiten opgeslagen of railways.2). Het consi

Productdetails

Dubbele ligger portaalkraan met haak

1). Dubbele ligger gantry kranen met haak zijn beschikbare service, zoals laden, lossen hijs en inbrengende werk buiten opgeslagen of spoorwegen.

2). Het bestaat uit vier hoofdonderdelen, namelijk, de structuur van de brug, de reizende mechanisme, de trolley en de elektrische apparatuur.

3). De brug aanneemt vak type gelast structuur, het reizende mechanisme neemt gescheiden rijden.

Alle procedures worden gecontroleerd in de operatiekamer. Kraan geleidende patroon is verdeeld in twee soorten kabel en de lijn van de trolley, een te kiezen bij het bestellen.

4). Hetzij stijve vormen van staal (hoeken of tees) of flexibel geïsoleerde kabel worden geselecteerd om te worden gebruikt als start-en landingsbaan dirigenten en voorgesteld in de volgorde van de koper.

5). Het is vereist om te voltooien de bestellen technische fiche bij het kiezen van de kraan, het nodig is om aan te geven dat de minimale, maximale temperatuur en de macht levering van het arbeidsmilieu te bevorderen in het gebruik van de kraan.

Hot Tags: dubbele ligger portaalkraan met haak leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte

Een paar: Katrol blok

Volgende: Haak groep

Verwante producten