Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Portaal rotatie van de Crane

Portal CraneWorking in de kraan Open-lucht, portal is wijd verbeid gebruikt in poort, werf, station, stack en snel. Om het versnellen van de omzet van het voertuig, de werking van laden en lossen, tra

Productdetails

Portal kraan

Werken in de Open-lucht, portal kraan is wijd verbeid gebruikt in poort, werf, station, stack en snel. Om het versnellen van de omzet van het voertuig, het functioneren van het laden en lossen, moet overlading van goederen op de scheepvaart en de auto hoogrenderende. Met het voordeel van de geavanceerde mogelijkheden rustig werken hoogrenderende, compact frame, verkeer, comfortabele bediening, veiligheid en betrouwbaarheid, gemak onderhoud, mooie uitstraling, enzovoort. Het kan goed gebruik maken van de beperkte ruimte van de haven, werf en andere plaatsen, en is beschikbaar voor leeg en volledige geladen werk van de scheepvaart en de eis van oppervlakte auto transport. En vooral, voor algemene poort gebruikt, het is een soort van hijskranen machine met kleine investeringen en snelheid voordeel voor laden en lossen van de voorbumper container, Diversen en bulk lading.

Milieu:

1. de energiebron is drie-fase wisselstroom, nominale frequentie is 50HZ, nominale spanning is 380V.

2. de temperatuur in het arbeidsmilieu moeten in het bereik van-20 ° C tot + 45 ° C en de relatieve vochtigheid is niet hoger dan 95% (met dauw).

3.in-dienst, moet de windsnelheid moet niet hoger zijn dan 20m/s; en out-of-service, de windsnelheid worden (35-42) m/s.

4. de installatie van de kraan spoor moet in overeenstemming zijn met de eis van Jt5022.


Hot Tags: portaal rotatie van de crane, portaalkranen leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte
Verwante producten