Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Brug Foundry kraan met haak

QDY brug gieterij kraan met hookTwo liggers zijn gewoon sterker dan één, HY overhead kraan de ideale oplossing voor het gebied dekking hanteren van zware lasten tot 74/20t maken. Zoals alle HY fabriek

Productdetails

QDY brug gieterij kraan met haak

Twee liggers zijn gewoon sterker dan één, HY overhead kraan de ideale oplossing voor het gebied dekking hanteren van zware lasten tot 74/20t maken. Zoals alle HY fabriek kranen zijn deze eenheden beschikbaar met een aantal van de belangrijkste ligger verbinding versies zodat het beste aansluit bij nieuwe of bestaande gebouwen en de beste in functionaliteit, veelzijdigheid en gemak. HY overhead kraan functie gelast vak balken. Alle secties gebruikt voor belangrijkste liggers en einde liggers zijn computer-geoptimaliseerd voor hoge prestaties en een laag gewicht, voordelen die in termen van sterkte en kosten efficiëntie betalen.

DY overhead kraan gebruikt voor medium tot zware fabricage. Deze overhead kranen zijn bij uitstek geschikt voor gieten fabriek.

De gieterij kraan is de belangrijkste apparatuur voor staal smelten van productie.

pollepel kranen worden gebruikt voor het verplaatsen van staal of ijzer pollepels in staal smelten workshop met hoge temperaturen en veel stof. Conventionele regeling: met behulp van de gesloten cabine.

Elk orgel is H klasse. En de isulating YZR type motor.working in de hoogste temperatuur is 60° C, collocate met de geavanceerde elektrische die de lier is gemaakt met de lassen staal van bestuur, de versnellingsbak met de detent en het wiel van de ratel.

Vermogen: AC 3Ph 380V 50Hz of volgens klant eis.

Bedieningswijze: Cabin control/afstandsbediening/Configuratiescherm met hanger lijn


Hot Tags: brug gieterij kraan met haak leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte
Verwante producten