Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Overhead kraan met haak

Overhead kraan met hookOverhead kraan met haak wordt voornamelijk gebruikt in binnen de workshop. Het is verdeeld in twee kwaliteiten van de werken van de A5 en A6 volgens de voorwaarde van de frequentie en belasting-up. Het tegens voornamelijk

Productdetails

Overhead kraan met haak

Overhead kraan met haak wordt voornamelijk gebruikt in binnen de workshop. Het is verdeeld in twee kwaliteiten van de werken van de A5 en A6 volgens de voorwaarde van de frequentie en belasting-up. Het bestaat voornamelijk uit brug, trolley koffer reizen mechanisme, grab en elektrische apparaten.

De richting van ingang plaat-formulier cabine kan worden besloten in zij-ingang, ingang van het einde en de ingang van de oppervlakte. De cabine kan worden geïnstalleerd op het einde van de linker of de rechterkant.

De elektrische geleiding van kar kan veiligheid trolley telefoonlijn of hoek ijzer gebruiken. Het kan worden geïnstalleerd in het tegenovergestelde van cab- of dezelfde kant van de cabine.

De bedrijfsmodus kan worden besloten in remote control ter plekke en afstandsbediening in cabine.

Hot Tags: overhead kraan met haak leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte
Verwante producten