Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Overhead explosieveilige kraan

Explosie bewijs craneExplosion bewijs kraan, dat wil zeggen, explosieveilige hoist brug kraan, is een dubbele beam brug kraan met Explosieveilige elektrische hoist voor hijsen mechanisme, dat in de olijfgaarden

Productdetails

Explosie bewijs kraan

Explosie bewijs kraan, dat wil zeggen, explosieveilige hoist brug kraan, is een dubbele beam brug kraan met Explosieveilige elektrische hoist voor hijsen mechanisme, dat overeenkomstig de bepalingen van de norm van "JB/T10219-2001".

Explosie bewijs hoist kraan is hierna "explosieveilige kraan" is aan de elektrische hoist explosieveilige voor hijsen mechanisme van dubbele beam brug kraan, voldoen aan de bepalingen van de JB/T10219-2001 "explosieveilige kraan balken" standaard, technologie is volwassen, betrouwbare, eenvoudige structuur, kleine vorm, licht van gewicht, installatie, handig gebruik en onderhoud. De omgevingsomstandigheden: werken voor driefase AC, gewaardeerd frequentie 50HZ, nominale spanning 380V; de werktemperatuur van de omgeving van -20 ~ 40. Het binnen werk bij 40 DEG relatieve vochtigheid van niet meer dan 50%, op tot 100% relatieve vochtigheid korte termijn buiten werken bij 25 C. De installatie site hoogte niet meer dan 2000m. De machine winkel, geschikt voor lichte materiële magazijn, onderhoud en behandeling het veld werk, waterkracht station, is het land ter bevordering van het gebruik van hefinrichtingen.

Explosie bewijs crane is een kraan op basis van volgens het GB3836.1-2010 "explosieve omgeving met Explosieveilige elektrische apparatuur", en GB3836.2-2010 de explosieve omgeving met elektrische trillingen Typ elektrische apparatuur "d" "ontwerpen en heeft de kenmerken van redelijke structuur, mooie verschijning, explosieveilige sterk. Machine en HB (BCD), HBS (BMD) explosieveilige elektrische hoist ondersteuning van het gebruik van het gewicht van 1-10 ton, span van 7,5-22,5 meter, werkt niveau A3-A5, werkomgeving -25 C ~ +40 C.

De producten worden veel gebruikt in de chemische fabriek, een magazijn, een materiaal, wordt geleverd met de grond en de stuurcabine in twee vormen, van de bestuurder cabine punten te openen, gesloten twee, de installatie van het formulier is onderverdeeld in links en rechts, de richting van de ingang kant, gezicht, waaruit de gebruiker kan kiezen volgens hun gebruik.

Hot Tags: overhead explosieveilige kraan, container laden en lossen brug, explosieveilig brug kraan voor kolen mijne leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte
Verwante producten