Welcome to Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd!
Tel:+86-0373-3761862

Single Balkbrug kraan

Enkele ligger brug craneBrief introductionSingle bundel brug kraan is een hijs apparatuur die wordt uitgevoerd op het gebied van werkplaats, magazijn en materiële veld. Omdat de twee uiteinden vinden

Productdetails

Enkele ligger brug kraan

Korte inleiding

Één lichtbundel brug kraan is een hijs apparatuur die wordt uitgevoerd op het gebied van werkplaats, magazijn en materiële veld. Omdat de twee uiteinden bevinden zich op een hoog cement-kolom of een metalen beugel, is de vorm van de brug als een brug. Single ligger brug kraan langs de brug opleggen aan beide zijden van de verhoogde spoorweg longitudinale werking, kan ten volle benutten van de ruimte onder de brug hijs materiaal, uit de gronduitrusting belemmerd. Het is de meest gebruikte een soort hijskranen machines.

Aanvrager:

Één lichtbundel brug kraan is een belangrijk instrument en apparatuur om te beseffen de mechanisatie en automatisering van het productieproces in de moderne industriële productie en het transport. Dus de één lichtbundel brug kraan in de indoor en outdoor industriële mijnondernemingen, ijzer en ijzer-en staalindustrie, spoorweg vervoer, haven en terminal, alsmede de logistiek en andere diensten en de plaatsen hebben wijd verbeid gebruikt.

Span kan worden gebaseerd op de behoeften van de gebruikers voor niet-standaard ontwerp, het werkniveau van A3, omgeving de bedrijfstemperatuur van-25 graden C -40. Het gebruik te verbieden van ontvlambare, explosieve, bijtende omgeving.


Hot Tags: één ligger brug kraan, Henan Xinqi machines Industry Co., Ltd is een van de toonaangevende interne ligger brug kraan fabrikanten en leveranciers in China, Welkom bij het kopen van onze aangepaste, lage prijs en goedkope elektrische één ligger overhead reizen kraan, elektrische overhead kraan, single-beam brug kraan, reizen en u bent welkom om te controleren de prijs en offerte met onze fabriek. leveranciers China, fabrikanten, fabriek, kopen, goedkoop, aangepaste, lage prijs, offerte

Een paar: Hangbrug kraan

Volgende: Katrol blok

Verwante producten